От веригата игрални зали  са решили да зарадват с

...
От веригата игрални зали   са решили да зарадват с
Коментари Харесай

Верига игрални зали раздава 300 000 лева в коледните си игри

От веригата игрални зали „  са решили да зарадват с огромни дарове своите клиенти тази Коледа. Във всички зали ще се раздадат 300 000 лв. в коледните им игри, оповестиха от управата на „ Континентал ”.
Прочетете още
Само в трите пловдивски зали в регион „ Тракия ” до 1 блок, в Кючука до Пощата на ул. „ Димитър Талев ” и тази на Централна гара, ще бъдат разиграни общо 150 000 лв.. Във всеки един от трите обекта под тепетата коледните игри ще бъдат по 50 000 лв..

Те ще създадат Коледата на късметлиите в действителност специфична. Пълните условия по какъв начин да се взе участие в коледните игри на залите, може да разберете на място в трите обекта.

От „ Континентал ” не престават и със своите седмични бонус игри, които се разиграват два пъти седмично плюс възходящия джакопот.  Игралните зали няма да спрат и със специфичните бонус за всеки клиент.

Залите „ Континентал ” са постановиха с привлекателен и първокласен интериор, качествено обслужване и огромен набор от благоприятни условия за облага.  Част от тях са и слагането на най-модерните игрални автомати, които непрекъснато се надграждат съгласно най-новите трендове в
залаганията.

Игралните зали  - шансът на твоя страна! 





 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР